Alin s-a distrat la bar cu o femeie frumoasă, după care ceva cu totul neașteptat s-a întâmplat. Acum a ajuns în spatele gratiilor

18 Mai 2019   •   17:32
Alin s-a distrat la bar cu o femeie frumoasă, după care ceva cu totul neașteptat s-a întâmplat. Acum a ajuns în spatele gratiilor Foto: Pixabay.com

Alin s-a distrat la bar cu o femeie frumoasă, după care ceva cu totul neașteptat s-a întâmplat. Potrivit Bihoreanul, el a condus spre zona industrială, fiind oprit de poliţiştii Serviciului Rutier pe strada Uzinelor din Oradea, în jurul orei 23.20.

"În momentul în care a fost depistat de poliţişti, acesta conducea autoturismul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul prezenta o concentraţie alcoolică de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat", se precizează într-un comunicat de presă transmis, vineri, de Biroul de Presă al Poliţiei Bihor.

Bărbatul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub acuzele de furt în scop de folosinţă, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Parteneri
x close