Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Am 47 de ani, am trecut printr-un divorț. L-am reîntâlnit pe fostul meu iubit și totul mergea bine. Dar într-o zi nu mi-a mai dat niciun semn. Iar apoi...” Continuarea este de-a dreptul incredibilă

„Am 47 de ani, am trecut printr-un divorț. L-am reîntâlnit pe fostul meu iubit și totul mergea bine. Dar într-o zi nu mi-a mai dat niciun semn. Iar apoi...” Continuarea este de-a dreptul incredibilă

„Am 47 de ani, am trecut printr-un divorț. L-am reîntâlnit pe fostul meu iubit și totul mergea bine. Dar într-o zi nu mi-a mai dat niciun semn. Iar apoi...” Continuarea este de-a dreptul incredibilă
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Iul 2018   •   18:54

Unde începe și unde se sfârșește iubirea? O femeie de 47 de ani, divorțată, simte că totul s-a sfârșit pentru ea, așa că i-a cerut sfatul specialistului. 

„Sunt o femeie de 47 de ani, divorțată de 4 ani și foarte, foarte singură. Iată de ce, când am dat peste fostul meu iubit din tinerețe pe Facebook, nu m-am putut abține să nu intru în vorbă cu el. A fost foarte entuziast și drăguț, ne-am întâlnit, ne-am plimbat, ne-am sărutat… Eram toată plină de speranță și credeam că viața îmi surâde din nou.

Având în vedere felul în care se purta, nu avem motive să cred altceva. Până într-o zi, când a întârziat ore întregi să-mi răspundă la un mesaj. Apoi, au trecut alte trei zile de coșmar pentru mine, până când a dat din nou un semn de viață. Mi-a spus că dramatizez și că pur și simplu e ocupat. Am început să mă gândesc ce nu e-n regulă cu mine.

Dar zlele trecute l-am văzut într-o poză pe Facebook, tăguit de o tânără spendidă, agățată de gâtul lui. Probabil că are cu 20 de ani mai puțin decât el, dar ce contează, păreau fericiți. Îmi dau seama că în niciun scenariu vreun bărbat de pe lumea asta m-ar alege pe mine, și nu pe acea tânără sau alta, la fel de proaspătă și plină de viață.

Mă simt trecută și singură și fără niciun rost. Încerc să mă liniștesc și să-l uit pe iubitul meu – a doua oară fost – dar mă simt distrusă. Nu știu ce să fac, crezi că mai am vreo șansă?”, a scris femeia, potrivit Libertatea.

×
Subiecte în articol: dragoste
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close