Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Am ales cariera maternității. Și nu regret deloc”

„Am ales cariera maternității. Și nu regret deloc”

„Am ales cariera maternității. Și nu regret deloc”
Sursa foto: Foto: ABC
26 Noi 2018   •   17:31

Uneori să alegi cariera familiei poate să fie o alegere grea, dar care poate să îți aducă și blamul societății.  
Este și ceea ce i s-a întâmplat unei tinere care a ales să se facă pilot.  

„Au fost semne timpurii că nu eram destinată să fiu mamă. Crescând, copiii puteau plânge decât să stea în brațele mele.
La opt ani, am avut de suportat un subiect numit Măiestria mamei (Educația sexuală poate să fie mult mai utilă decât să de învețe cum să te descurci cu accidentele fericite).

Am eșuat, tăindu-mi albumul cu o noapte înainte de termen pentru că am fost mult prea ocupată să citesc ceva mult mai interesant ca Shogun sau revistele Cleo. (…) Părinții mei erau convinși că voi fi o mamă grozavă și o soție, dar la 14 ani, singurul lucru care mă inspira era zborul.

Când am terminat școala, încă nu știam ce îmi doresc în viață. Știu că nu eram pregătită să mă așez la casa mea și să-mi întemeiez o familie așa cum își dorea mama.

La vârsta de 21 de ani locuiam în Marea Britanie, încercând să-mi dau seama cine eram și ce mi se potrivește fără presiunea și așteptările familiei. Am cunoscut bărbatul care este soțul meu de 30 de ani.

A fost prima persoană care m-a întrebat dacă să fiu mamă este ceva ce îmi doresc sau ceva ce accept ca o consecință biologică de a fi femeie (…) Am ales cariera de pilot maternității și nu regret deloc”, a povestit femeia, potrivit abc.net.au.

×
Subiecte în articol: cariera maternitate pilot
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close