Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Am băut câteva pahare în plus și m-am urcat într-un Uber. Nu mi-a venit să cred cine era bărbatul de la volan. În câteva minute, aveam toate hainele date jos de pe mine. Am făcut dragoste ca doi nebuni, dar apoi s-a făcut nevăzut”

„Am băut câteva pahare în plus și m-am urcat într-un Uber. Nu mi-a venit să cred cine era bărbatul de la volan. În câteva minute, aveam toate hainele date jos de pe mine. Am făcut dragoste ca doi nebuni, dar apoi s-a făcut nevăzut”

„Am băut câteva pahare în plus și m-am urcat într-un Uber. Nu mi-a venit să cred cine era bărbatul de la volan. În câteva minute, aveam toate hainele date jos de pe mine. Am făcut dragoste ca doi nebuni, dar apoi s-a făcut nevăzut”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Iun 2019   •   00:05

O noapte de distracție se poate sfârși cu o poveste de iubire. Sau nu. O tânără a povestit ce i s-a întâmplat după ce a ieșit în oraș.

„Am bătut câteva pahare în plus și m-am urcat într-un Uber. Am decoperit că șoferul era chiar fostul meu iubit. Am făcut ceea ce am crezut că este o partidă de amor de împăcare, dar acum sunt distrusă.

Am 23 de ani. L-am întâlnit pe Tinder anul trecut și ne-am văzut timp de patru luni. El are 29 de ani. Credeam că lucrurile mergeau bine între noi, dar m-a părăsit cu o săptămână înainte de ziua mea de naștere.

Eu îi cumpărasem un cadou de ziua lui cu o lună înainte, dar după asta nu l-am mai văzut. Nu am avut nicio explicație și m-a blocat pe toate rețelele sociale.

M-am simțit stupidă și a fost greu, dar am trecut peste. Am ieșit cu prietenele mele și am comandat un Uber. Am băut împreună mai multe sticle de prosecco și am sărit în mașină. Nu mi-am dat seama cine este șoferul la început, dar am început să vorbim și mi-am dat seama că e el.

I-am spus că știu cine este și cred că s-a simțit jenat. Nu am vrut să-l distrag de la condus, așa că am avut o discuție scurtă, dar l-am invitat la cădea. Voiam să-mi dea o explicație. Un lucru stupid atrage un altul, așa că am sfârșit prin a face sex. A stat la mine în acea seară.

Dimineață, mi-a spus că îmi va trimite bani pentru pastla de a doua zi, pentru că am făcut sex neprotejat. Nu mi-a trimis niciun ban nici după trei zile.

Am cumpărat eu, dar sunt îngrijorată pentru că mi-a întârziat menstruația 12 zile. Nu știu ce să fac acum”, a scris tânăra specialistului de la The Sun.

 

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close