Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Am crezut că fostul meu iubit vrea să se împace cu mine, dar am avut un șoc când am aflat ce își dorea de fapt. Cum a putut să-mi facă una ca asta”

„Am crezut că fostul meu iubit vrea să se împace cu mine, dar am avut un șoc când am aflat ce își dorea de fapt. Cum a putut să-mi facă una ca asta”

„Am crezut că fostul meu iubit vrea să se împace cu mine, dar am avut un șoc când am aflat ce își dorea de fapt. Cum a putut să-mi facă una ca asta”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
20 Mar 2019   •   12:01

Crezi că ți-ai întâlnit sufletul pereche, dar de fapt constați că tot ce ai trăit este o mare minciună. Este exact ce a descoperit recent și o tânără.

„Am avut trei zile și două nopți magice de sex cu fostul meu. Am crezut că vom relua relația, dar s-a dovedit că el ne vede doar ca prieteni cu beneficii. 

Când s-a mutat cu jobul la Londra, și-a dorit să îl urmez acolo. Mi-am părăsit orașul natal, jobul și m-am mutat în apartamentul lui.

Îmi place să fiu cu el, dar nu pot face față vieții londoneze. A fost greu, dar l-am părăsit și m-am dus bucățele acasă.

Luna trecută, m-a găsit pe Facebook. Am vorbit ore în șir. Mi-a reamintit cât de mult l-am iubit și am știut că vreau să-l văd din nou. 

Mi-a spus că locuiește deja cu altcineva, dar nu sunt fericiți. Așa că am păstrat distanța.

A terminat acea relație și două săptămâni mai târziu m-a vizitat. A stat trei zile. A fost o binecuvântare. A fost ca și cum acei cinci ani separați nu ar fi existat. 

Sexul a fost perfect. Am crezut că vom începe o nouă viață împreună. La sfârșitul săptămânii, a venit să mă vadă din nopu și mi-a spus că îi place să mă viziteze, dar nu este pregătit pentru o relație totală. 

Asta m-a trezit dintr-un vis fabulos. I-am spus că nu pot să mă văd cu el doar pentru sex. I-am spus că merit mai mult. Acum mă îndoiesc dacă am procedat bine”, i-a scris tânăra specialistului de la The Sun.

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close