Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Am cunoscut un bărbat pe Instagram și părea extrem de drăguț. Într-o zi, însă, mi-a spus ceva ce m-a dat total peste cap”

„Am cunoscut un bărbat pe Instagram și părea extrem de drăguț. Într-o zi, însă, mi-a spus ceva ce m-a dat total peste cap”

Uneori, oamenii pe care îi întâlnim în mediul online nu seamănă deloc cu ceea ce ne dorim în realitate. O tânără a descoperit ceva teribil despre bărbatul cu care vorbea pe Instagram.

„Am cunoscut un bărbat pe Instagram și părea extrem de drăguț. Într-o zi, însă, mi-a spus ceva ce m-a dat total peste cap”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
23 Mai 2020   •   11:21

„Am cunoscut un tip pe Instagram, care mi-a spus că se află în Afganistan. Părea foarte drăguț, așa că am început să vorbim. 

Într-o zi, mi-a cerut să-i primesc bunurile ca să poată fi trimis acasă. Mi-a spus că le-a zis reprezentanților că sunt familia lui. 

Bunurile sale ar consta într-o cutie cu bani pe care i-a câștigat, apoi mi-a spus că ar trebui să plătesc taxa ca să fie trimisă dintr-un depozit din India.
Am 32 de ani. Am devenit suspicioasă și i-am spus că nu plătesc și nu primesc nimic. 

Nu i-am dat niciun detaliu. Mi-a spus să nu zic la nimeni. Am luat foc și l-am acuzat de minciună și că pune ceva la cale.
Ar trebui să îi mai răspund său nu? Părea așa drăguț la început”, a scris tânăra specialistului de la The Sun. 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close