Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Am cunoscut un tip extraordinar și ne înțelegem de minune. Doar că nu este singur. Și mai grav o cunosc pe iubita lui. Doamne, este chiar...”

„Am cunoscut un tip extraordinar și ne înțelegem de minune. Doar că nu este singur. Și mai grav o cunosc pe iubita lui. Doamne, este chiar...”

„Am cunoscut un tip extraordinar și ne înțelegem de minune. Doar că nu este singur. Și mai grav o cunosc pe iubita lui. Doamne, este chiar...”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Aug 2018   •   16:49

Auzim mereu că toți băieții buni sunt luați. Însă când cunoști și jumătatea, lucrurile sunt mult mai complicate.

Asta a experimentat și o tânără, care a scris expertului de la Libertatea pentru a cere un sfat.

„Am o relație cu iubitul prietenei mele… mă rog, nu cea mai apropiată prietenă, dar orișicât. Am făcut lucruri drăguțe împreună, așa l-am cunoscut și pe el. Ea e stewardesă, pleacă des și știu că flirtează –  cel puțin – cu tot felul de băieți prin drumurile ei. În apărarea mea pot să spun că el m-a sunat într-o seară, când ea era plecată și el nu avea cu cine să iasă.

Am mers la un film, am mâncat ceva… ceva nevinovat, după care lucrurile au mers natural. Prea natural. Am ajuns să fiu dependentă de partidele noastre care țin până dimineața. Doar că mi-e rușine să dau ochii cu ea, cu ea și cu el. El nu pare să vrea să se implice mai mult decât la nivel de sex sălbatic, iar eu nu mai știu ce să fac.

Ce zici, Adela, ar trebui să-i spunem și ei sau să păstrăm relația ascunsă? Sau ar trebui să încetez relația cu el? Doar că devine din ce în ce mai greu, mă atașez de el, mi-e teamă să nu mă îndrăgostesc”.

×
Subiecte în articol: poveste de iubire
Parteneri
Ion Iliescu, mesaj surpriză pe blogul personal
x close