Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Am dormit peste noapte la prietena soției mele și, dimineață, m-am trezit cu ea intrând în pat lângă mine. Mă simțeam vinovat în timp ce făceam dragoste, așa că am vrut să mă opresc, dar apoi mi-a spus ceva devastator pentru mine. Nu-mi revin deloc”

„Am dormit peste noapte la prietena soției mele și, dimineață, m-am trezit cu ea intrând în pat lângă mine. Mă simțeam vinovat în timp ce făceam dragoste, așa că am vrut să mă opresc, dar apoi mi-a spus ceva devastator pentru mine. Nu-mi revin deloc”

„Am dormit peste noapte la prietena soției mele și, dimineață, m-am trezit cu ea intrând în pat lângă mine. Mă simțeam vinovat în timp ce făceam dragoste, așa că am vrut să mă opresc, dar apoi mi-a spus ceva devastator pentru mine. Nu-mi revin deloc”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
07 Mar 2019   •   11:51

Ai impresia că îți cunoști jumătatea, dar vine și ziua când afli că de fapt nu ai cunoscut-o deloc. Un bărbat a trăit un adevărat șoc când a aflat ce a pus la cale partenera sa de viață.

„Am 40 de ani și soția mea 37. S-a împrietenit de ceva vreme cu o femeie de 38 de ani. Aceasta flirtează mereu. Poartă haine provocatoare și se dă la orice bărbat, dar soțul ei nu are nicio problemă cu asta. El are 53 de ani, iar soția mea spune că au o relație deschisă.

Soția mea a plecat în vacanță cu mama ei, dar nu am putut să-mi iau liber de la muncă. Prietena soției mele și soțul ei m-au invitat la cină weekendul trecut și au sugerat să rămân peste noapte ca să pot bea ceva.

Când am ajuns, am aflat că soțul ei a fost chemat la muncă și va lipsi toată noaptea.

S-a îmbrăcat ca de obicei cu o bluză decoltată și fustă scurtă. Mă atingea încă de la început, ducându-și mana pe spate și pe gâtul meu.

A fost drăguț, ne-am distrat întreaga noapte. După ce am terminat vinul, am ajutată să facă curățenie.

M-am dus în camera de oaspeți să mă culc, dar m-a trezit în timpul nopții atingându-mă.Am fostșocat, dar nu am vrut să reacționez, așa că am pretins că dorm.
A doua zi mi-a spus: „Îmi pare rău pentru aseară”. Apoi a intrat în patul meu. M-a atins din nou, dar de data asta nu am rezistat.

Am făcut sex, dar mă simțeam rău. Am oprit-o la jumătate, dar mi-a spus: „Nu, e ok. Soția ta m-a pus să fac asta. Nu îi place deloc să facă sex cu tine și vrea să îți arăt un lucru sau două”.

Am fost devastat. Cum a putut să-mi facă asta? Mi-am pierdut încrederea în mine. Mă gândesc să divorțez când se întoarce”,  a povestit bărbatul specialistului de la The Sun.

 

 

×
Subiecte în articol: sot infidel secret
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close