Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Am făcut dragoste cu o femeie de care sunt îndrăgostit nebunește! A fost uluitor! Dar, Dumnezeule, când mă gândesc cine este mă înfior!”

„Am făcut dragoste cu o femeie de care sunt îndrăgostit nebunește! A fost uluitor! Dar, Dumnezeule, când mă gândesc cine este mă înfior!”

Ne îndrăgostim adeseori de cine nu ar trebui, iar asta nu ne face deloc mai fericiți. Dimpotrivă.

„Am făcut dragoste cu o femeie de care sunt îndrăgostit nebunește! A fost uluitor! Dar, Dumnezeule, când mă gândesc cine este mă înfior!”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
27 Dec 2019   •   13:05

Un bărbat simte că totul se năruie în jurul său, după ce a trăit nebunește o iubire imposibilă. 

„Sunt îndrăgostit de o femeie pe care nu pot să o am. Am făcut dragoste nebună cu ea, dar este logodită cu un prieten de al meu. Mi-a cerut chiar să-i fiu cavaler de onoare la nuntă, ceea ce va fi agonie pentru mine. 

El și cu mine am fost colegi de școală și avem amândoi 32 de ani. Am fost aproape căsătorit cu cineva, dar nu a mers. Prietenul meu nu a fost combinat cu nimeni suficient ca să se căsătorească, până acum.

Am fost atras de ea din prima clipă în care mi-a prezentat-o. Ea are 29 de ani, foarte atrăgătoare și nostimă. Am flirtat mult și sugestiv, mai ales când am rămas singuri, când el nu era în cameră. Așa am prins speranță.

În Ajunul Crăciunului, știam că prietenul meu este cu familia lui. Locuiesc la celălalt capăt al țării și nu s-ar fi întors decât târziu, așa că am trimis mesaj ca să știu că logodnica lui e acasă, apoi m-am dus la ea cu un cadou. I-am luat un halat de baie de catifea strălucitor și scump. 

Spre șocul și încântarea mea. cum a pus-o, și-a dat jos imediat blugii și bluza și l-a pus pe ea. Știind ce are pe dedesubt am înnebunit. Am sărutat-o și am sfârșit imediat în pat. Visul meu a devenit realitate. 

Nu am putut rămâne peste noapte pentru că știam că prietenul meu se va întoarce la un moment dat, așa că m-am grăbit fără să discutăm de el, logodna lor sau despre ceea ce s-a întâmplat. Prietenul meu habar nu are ce s-a întâmplat. 

Este fericit preocupat de nuntă și făcând planuri pentru casa lor. Au fost împreună de Crăciun, în timp ce eu am stat acasă la părinți și sora mea, dar mă gândesc doar la ea”, a scris bărbatul specialistului de la The Sun.

 

×
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close