Antena 3 Actualitate Inedit „Am început să fac dragoste cu un tip minunat. Sentimentele mele pentru ele încep să crească, dar recent am aflat că nu este chiar ceea ce pare. Este oribil ce mi-a făcut!”

„Am început să fac dragoste cu un tip minunat. Sentimentele mele pentru ele încep să crească, dar recent am aflat că nu este chiar ceea ce pare. Este oribil ce mi-a făcut!”

22 Noi 2018   •   18:11
„Am început să fac dragoste cu un tip minunat. Sentimentele mele pentru ele încep să crească, dar recent am aflat că nu este chiar ceea ce pare. Este oribil ce mi-a făcut!” Foto: Pexels.com

Uneori omul de care ne îndrăgostim nu este deloc ceea ce pare. Asta a constatat și o tânără de 24 de ani, care a descoperit că a fost mințită de bărbatul pentru care începuse să simtă ceva.

„Ne-am întâlnit la muncă acum un an. Am flirtat și am ieșit să bem ceva. Am sfârșit prin a face dragoste la mine acasă. Era uluitor, dar a fost clar că suntem doar prieteni cu beneficii. Am 24 de ani, iar el 25. Am fost de acord o vreme. Acum trei luni i-am sugerat să fim mai mult, dar a refuzat.

Am aflat că a avut o iubită cu care nu era într-o relație exclusivă, încă din primele luni în care făceam sex cu el. S-au despărțit, dar am descoperit acum că se culcă din nou cu ea. A fost sincer când l-am confruntat, dar nu mă simt deloc bine știind că este cu ea.

Mi-a spus că nu e nimic serios cu ea, dar că e ok să facă amor cu ea. Nu are sens pentru mine”, a scris tânăra specialistului de la The Sun.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close