Antena 3 CNN Actualitate Inedit Amănunte picante din viaţa generalului de Securitate Pacepa: ”Soţia a fugit de acasă cu...”

Amănunte picante din viaţa generalului de Securitate Pacepa: ”Soţia a fugit de acasă cu...”

Amănunte picante din viaţa generalului de Securitate Pacepa: ”Soţia a fugit de acasă cu...”
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Noi 2016   •   20:00

Enigmaticul Ion Mihai Pacepa a avut parte de o viaţă familială nu foarte liniştită. La un moment dat, soţia sa a fugit de acasă cu un alt bărbat, iar gurile rele spuneau că a fost de mai multe ori la dezalcolizare. Foştii colegi şi colaboratori au dezvăluit amănunte picante din viaţa privată a marelui spion după fuga acestuia, scrie adevarul.ro.

Printre informaţiile legate de fuga sa apar şi amănunte picante pe care cei care i-au cunoscut familia le dezvăluiau în cadrul anchetei.

„Din câte am observat nu ducea o viaţă de familie normală. În două rânduri a venit la birou lovit la cap şi zgâriat pe faţă“, spune despre el maiorul de Securitate Vasile Pop, şeful de cabinet al lui Pacepa.

Generalul-maior Teodor Sârbu a dezvăluit, la rândul său, mai multe informaţii legate de viaţa personală a lui Pacepa. Cei doi s-au cunoscut în anul 1958, după ce Sârbu a fost mutat la Direcţia de Contrainformaţii militare, ca şef al Serviciului central de cifru al RSR.

Evident, cei doi şi-au cunoscut şi familiile de-a lungul timpului şi iată ce a reţinut Sârbu din relaţiile lui Pacepa cu Ileana, soţia sa:

„Am constatat că relaţiile soţilor Pacepa Ion nu-s dintre cele mai calde, în general era o atmosferă de râcă, deşi alternau şi momente de tandreţe. De fapt, deşi nu am făcut multe vizite lui Pacepa Ion şi mi-a făcut la rândul său şi el vizite, nu am reuşit să descifrez exact cam ce fel de relaţii erau cele dintre soţi, deoarece Ileana Pacepa are comportări deosebit de ciudate. Au fost momente când totul era normal între ei, ca în câteva minute să se ajungă la atmosferă înnourată, dar au fost şi situaţii inverse. Menţionez că nu se certau în adevăratul sens al cuvântului, era un fel de schimburi de cuvinte în general cuviioncioase dar din care rezultau răbufniri şi nemulţumiri reciproce“, scrie el în raport.

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close