Antena 3 CNN Actualitate Inedit Parchetul din casa unei femei ascundea o "comoară": "Are 100 de ani!”

Parchetul din casa unei femei ascundea o "comoară": "Are 100 de ani!”

O femeie din Statele Unite ale Americii (SUA) a făcut o descoperire uluitoare sub parchetul din locuința ei, în timpul unor lucrări de renovare.

Parchetul din casa unei femei ascundea o "comoară": "Are 100 de ani!”
de Alexandra Cojoianu    |    02 Mar 2023   •   23:41

Emma Young, în vârstă de 51 de ani, din Plymouth, Devon, scotea plăcile de parchet din baie, în timp ce își renova casa, când a observat ceea ce la început părea a fi un simplu ambalaj.

Însă, după ce a îndepărtat praful, și-a dat seama că acolo zăcea cu totul altceva.

Casa, construită în anii 1930, ascundea o "comoară” veche de aproape 100 de ani.

Femeia a descoperit un baton de ciocolată Dairy Milk de aproape 100 de ani, ascuns sub podeaua casei. Ulterior, Emma Young, a contactat compania de dulciuri pentru a afla mai multe și a fost uimită să afle că a fost produs între 1930-1934.

Citește și: Comoară descoperită într-o navă scufundată de 170 de ani | Butoaie cu whiskey de sute de milioane de dolari

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

A ajuns în casa ei pe vremea când Regele George al V-lea era monarh, Ramsay MacDonald era prim-ministru, potrivit dailymail.co.uk.

Iubitoarea de ciocolată a spus că nu era nimic înauntru, având în vedere că locuința ei a fost construită în 1932, bănuiește că a fost mâncată de un constructor care a aruncat apoi ambalajul.

În ciuda faptului că este veche de aproape un secol, ambalajul este în stare „impecabilă” și în prezent se află pe șemineul femeii, care speră să o înrămeze și să o expună.

Pachetul mov are aproximativ 16 cm lungime și trei cm lățime și pe el scrie cu litere aurii ‘Cadbury’s Dairy Milk chocolate Neapolitan’.

De asemenea, se menționează că a fost „fabricată în satul Bournville, Anglia”, unde producția a început în 1879.

Un purtător de cuvânt al Cadbury’s a declarat: „Am fost încântați să vedem bucuria pe care a adus-o această bucată de istorie Cadbury! Fiind marca de ciocolată preferată a națiunii, Cadbury are o moștenire bogată și face parte din cultura și patrimoniul britanic de aproape 200 de ani.

Aceste batoane Dairy Milk din anii 1930 ne amintesc că ciocolata noastră joacă un rol prețios în viața oamenilor și suntem încântați să auzim că această descoperire specială va fi prețuită pentru totdeauna”.

×
Subiecte în articol: ambalaj comoara Parchet casa veche SUA
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close