Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ambulanță blocată deliberat de șoferul unui Mercedes. E ireal ce se întâmplă acum cu el -VIDEO

Ambulanță blocată deliberat de șoferul unui Mercedes. E ireal ce se întâmplă acum cu el -VIDEO

Ambulanță blocată deliberat de șoferul unui Mercedes. E ireal ce se întâmplă acum cu el -VIDEO
07 Iun 2016   •   20:21

Imagini de necrezut au fost filmate în trafic. Șoferul unui Mercedes decapotabil blochează în mod deliberat o ambulanță timp de două minute, deși aceasta avea semnalele acustice și vizuale în funcțiune.

Imaginile au fost filmate chiar de echipajul de pe ambulanță, care este auzit în timp ce exclamă ”Nu îmi vine să cred. Asta e o treabă pentru Poliție. Trebuie să chemăm Poliția, ce altceva putem face?”

În imaginile postate pe YouTube se vede cum șoferul din Mercedes refuză să se dea din calea ambulanței, care avea o pacientă în vârstă în mașină, punând în pericol atât ocupanții ambulanței, cât și ceilalți șoferi din trafic.

În cele din urmă, după două minute, la o intersecție semaforizată, ambulanța reușește să depășească Mercedesul, cu ajutorul celorlalte mașini care îi fac loc. La semafor, șoferul ambulanței îi spune celui din Mercedes că l-a filmat și că va chema poliția.

Incidentul a avut loc în Slovacia. Potrivit comentariilor lăsate pe Internet, șoferul din Mercedes, pe nume Boris Zahumensky, a fost amendat și a rămas fără permis.

Mai mult, el se plânge acum că a primit amenințări cu moartea de la diverse persoane, după publicarea acestei filmări.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close