Antena 3 CNN Actualitate Inedit Andreea și-a dus copilul la spitalul din Videle. În scurt timp, și-a dat seama că se întâmplă ceva grav. „Le-am zis că miroase a putrezit, au zis să-l spăl cu apă şi săpun“

Andreea și-a dus copilul la spitalul din Videle. În scurt timp, și-a dat seama că se întâmplă ceva grav. „Le-am zis că miroase a putrezit, au zis să-l spăl cu apă şi săpun“

Andreea și-a dus copilul la spitalul din Videle. În scurt timp, și-a dat seama că se întâmplă ceva grav. „Le-am zis că miroase a putrezit, au zis să-l spăl cu apă şi săpun“
16 Mar 2019   •   17:31

Andreea, o tânără mămică din județul Giurgiu, și-a dus copilul în spitalul din Videle. În scurt timp, femeia avea să își dea seama că se întâmplă ceva grav.

Tânara aduce acum acuzații grave spitalului, despre care susține că i-a nenoricit copilul. 

„Spitalul Videle !!!!  (...) Mi-au nenorocit copilul, din cauza ca nu au ele chef daca isi scoate copilul branula sa îi puna alta!!! Cand m am dus la ele sa le spun, ca mi a zis copilul ca il doare.... au spus ca nu ii face nimic un bandaj. Apoi m-am dus in camera la reanimare, si i am desfacut-o faţa de cum era strans. Si l am intrebat daca il mai doare si a zis ca nu (1 an si 5 luni).

Apoi, ieri... m am uitat sub bandaj, si am vazut ca ii curge ceva... am fost la ele, i-a desfacut-o si tot ele erau mirate.... "ca de ce sa facut asa". Le am zis sa ii dea cu ceva ca miroase a putrezit si au zis ca sa ma duc sa il spal cu apa si sapun, l am spalat... si degeaba. Ne a drumul acasa, i am spus sa imi dea o crema, orice sa nu se infecteze, si mi a spus ca nu are nevoie de nimic, ca ii trece. 

LUAŢI ATITUDINE, NU FACETI PROSTIA SA NU VA CERTATI CU ELE SAU SA NU VA SCHIMBE BRANULELE LA COPII DUPA 2-3 ZILE. EU AM TACUT PENTRU CA NU IMI ARDEA DE ELE, DAR NU VOR RAMANE ASA.  (...)
(Nu m am certat cu ele rau.... pentru ca imi era frica ca o sa ne mai tina si imi chinuia copilul mai rau... )“.

Potrivit directorului Spitalului din Videle, Ionică Mândreanu, şi medicului pediatru Genoveva Hiastru de la aceeaşi unitate medicală, bebeluşul din judeţul Giurgiu a fost internat pe 9 martie cu o infecţie respiratorie, a stat 5 zile internat şi a fost externat pe 14 martie. „La palmă, acolo unde a avut branula, copilul respectiv - branulele se prind cu un leucoplast - , palma nefiind întinsă, dacă s-a umezit un pic – aţi văzut şi că dacă spălaţi nişte vase sau staţi mai mult cu mâna în apă – începe şi se încreţeşte pielea. (…) Am venit (n. r. sâmbătă, 16 martie, la spital), ne-am informat de el, a venit cu insuficienţă respiratorie, avem foile aici. În momentul în care a plecat a plecat foarte bine“, afirmă managerul spitalului, potrivit adevarul. 

×
Subiecte în articol: spital
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close