Antena 3 CNN Actualitate Inedit Andreea și Marian s-au cunoscut în liceu și s-au îndrăgostit pe loc. Au început chiar o relație în clasa a IX. Doi ani mai târziu, tânăra rămânea însărcinată. Când se așteptau mai puțin, viața lor a luat o turnură neașteptată

Andreea și Marian s-au cunoscut în liceu și s-au îndrăgostit pe loc. Au început chiar o relație în clasa a IX. Doi ani mai târziu, tânăra rămânea însărcinată. Când se așteptau mai puțin, viața lor a luat o turnură neașteptată

Andreea și Marian s-au cunoscut în liceu și s-au îndrăgostit pe loc. Au început chiar o relație în clasa a IX. Doi ani mai târziu, tânăra rămânea însărcinată. Când se așteptau mai puțin, viața lor a luat o turnură neașteptată
24 Feb 2019   •   00:15

Andreea și Marian s-au cunoscut în liceu și s-au îndrăgostit pe loc. Au început chiar o relație în clasa a IX. Doi ani mai târziu, tânăra rămânea însărcinată.

Doar că povestea lor de iubire nu a fost așa cum și-au dorit. Marian a plecat în Belgia și în tot acest timp a susținut că micuțul așteptat nu este al lui.

Andreea a continuat să se ducă la liceu, iar nașterea a avut loc fără ca Marian să se implice.

Doar că într-o zi s-a decis să îi mai acorde o șansă.

„Dupã două luni s-a întors în tarã, a venit de a vãzut copilul, dar nu am fãcut niciun test ADN, cum sustine el. A renuntat când a vãzut ca seamãnã copilul cu el si a decis împreunã cu pãrintii lui sã ne mutãm împreunã. Gândindu-mã la copil, am ales sã mã mut cu el în speranta cã se va schimba. L-a recunoscut, am trecut copilul pe numele lui si de acolo a început calvarul meu. El este o persoanã violentã. Mã bãtea mereu, eram vânãtã, iar pe vecinii de la el din sat îi minteam cã ba m-am lovit, ba din joacã mã învinetea cã eram sensibilã … Asa îi minteam si pe pãrintii mei”, a precizat Andreea Ionela Stan pentru vremeanoua.ro.

Andreea a mai povestit cã avea o altã femeie, în Belgia. „El în tot acest timp tinea legãtura cu femeia cu care locuise în Belgia si mereu îmi spunea sã plec cã el vrea sã îsi aduca femeia acasã, ea având doi copii din altã cãsnicie. Îmi spunea cã eu nu însemn nimic pentru el si cã nu mã suportã. Mã ameninta si îmi spunea cã eu toatã viata mã voi lovi de el si cã odatã si odatã el mã va omorî si cã va veni si va da foc la casa pãrintilor mei. (...)

Pe datã de 1 decembrie am decis sã îmi iau copilul si sã plec acasã la pãrintii mei. M-am rugat de mama lui sã mã lase sã plec cu copilul cât nu este el acasã, cã dacã încerc sã plec cu copilul în prezenta lui mã va omorî. Pe moment a fost de acord sã îmi fac bagajele si sã plec pânã sa ajunga el … dar dupã ce mi-am fãcut bagajele mama lui mi-a luat copilul din brate, vorbea cu el la telefon, el tipa cã ajunge acasã si bagã cutitul în mine …Am plecat cu inima distrusã de durere fãrã puiul meu mic care nu stãtea fãrã mine, eram înfriguratã, nu aveam niciun ban si nici telefon ca sã îmi contactez familia. Niste oameni strãini m-au luat la ocazie si m-au dus acasã. Dupã ce am ajuns acasã am încercat sã vorbesc sã îmi dea copilul, dar în zadar. Îmi spuneau doar vorbe urâte si amenintãri si mie si familiei mele. De sãrbãtori, sã îmi facã rãu mi-au trimis douã poze cu copilul meu în pat cu acea femeie, iar eu nu am avut drept sã îl vãd timp de douã luni …Numai mamã sã nu fii si sã nu treci prin ce am trecut eu … eram distrusã, plângeam si mã rugam sã îmi pot vedea bebelusul. Noi ne-am judecat, iar instanta a decis ca bebelusul sã îmi fie încredintat. El va avea drept sã vadã copilul dupã ce instanta îi va da drept de vizitã! Tot ce am scris este foarte adevãrat, am curaj sa fiu pusã la detectorul de minciuni …”, a mai spus Andreea Ionela.


 


 

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close