Antena 3 CNN Actualitate Inedit Are 27 de ani şi a vizitat aproape toate ţările de pe Pământ. Povestea incredibilă a unei tinere din SUA care își trăiește visul!

Are 27 de ani şi a vizitat aproape toate ţările de pe Pământ. Povestea incredibilă a unei tinere din SUA care își trăiește visul!

Are 27 de ani şi a vizitat aproape toate ţările de pe Pământ. Povestea incredibilă a unei tinere din SUA care își trăiește visul!
Sursa foto: Foto: Cassandra De Pecol/Facebook
13 Noi 2016   •   11:04

O tânără de 27 de ani este pe cale să devină femeia care a vizitat toate ţările de pe Pământ în cel mai scurt timp. Cassandra De Pecol se află la doar câţiva paşi distanţă de recordul vizitei a 196 de ţări, scrie adevarul.ro.

Cassandra De Pecol, o tânără din S.U.A. de 27 de ani, este pe cale să devină prima femeie din lume care a vizita vreodată fiecare ţară de pe Pământ. Aceasta mai are doar 15 ţări de vizitat, până acum vizitând 181 state, începând cu iulie 2015. În următoarele 40 de zile, tânăra şi-a propus să spargă recordul mondial pentru cea mai rapidă persoană care a călători în toate statele suverane (plus încă 11 ţări), proiectul începând în iulie 2015, scrie The Independent.

Călătoria a costat aproximativ 200.000 de dolari până în prezent, acesta fiind finanţată aproape în totalitate de către sponsori şi are ca scop promovarea turismului durabil, De Pacol călătorind în calitate de Ambasador pentru Pace în numele Institutului Internaţional pentru Pace în turism.

×
Subiecte în articol: calatorii
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close