Antena 3 Actualitate Inedit Arnold Schwarzenegger, acuzat că s-a dopat cu steroizi produși în România

Arnold Schwarzenegger, acuzat că s-a dopat cu steroizi produși în România

19 Feb 2020   •   18:46
Arnold Schwarzenegger, acuzat că s-a dopat cu steroizi produși în România

Alexandru Butoi, specialist la Agenţia Naţională Anti-Doping în ultimii 15 ani, a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre actorul Arnold Schwarzenegger.

Potrivit specialistului, în tinerețe, faimosul Arnold Schwarzenneger s-ar fi ”ajutat” de un steroid anabolizant, ”Naposim”, produs la Fabrica de Medicamente ”Terapia” din Cluj-Napoca.

”Oamenii nu ştiu, dar Arnold Schwarzenegger, la 52 de ani, avea două bypass-uri coronariene. Lumea nu ştie treaba asta. El a fost un model în ceea ce priveşte hrana, ca să spun aşa, nu a fost gras, dar steroizii de-a lungul vieţii au dus la afecţiunile respective. E adevărat că nu a cedat şi nu a murit la 40 de ani ca alţii, pentru că la vremea lui foarte puţini steroizi existau în lume şi foarte puţin creaţi pentru sport”, a povestit medicul Alexandru Butoi, specializat în antidoping, citat de Agerpres.

„Arnold Schwarzenegger spunea că în Austria, în perioada în care a devenit un sportiv foarte bun, a folosit Naposim, un medicament făcut de Terapia Cluj. La noi se făcea, la Terapia Cluj, pentru tratarea unor afecţiuni, iar Austria, fiind aproape de România, procura mai uşor medicamentele astea. Şi povestea el că după ce a plecat în America i-a fost şi mai greu să procure Naposim şi îl costa şi mai mult. În momentul acesta nu se mai fabrică Naposim, dar au existat de-a lungul timpului şi sportivi care au ieşit pozitiv, este un steroid artificial”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close