Antena 3 CNN Actualitate Inedit Așa ceva nu s-a mai întâlnit! O femeie a născut gemeni cu tați diferiți. Cum a fost posibil fenomenul

Așa ceva nu s-a mai întâlnit! O femeie a născut gemeni cu tați diferiți. Cum a fost posibil fenomenul

Așa ceva nu s-a mai întâlnit! O femeie a născut gemeni cu tați diferiți. Cum a fost posibil fenomenul
Sursa foto: Foto: Pexels
27 Mar 2019   •   16:05

Caz unic în întreaga lume. O femeie din sudul Chinei a reușit să nască gemeni, dar cu taţi diferiţi. Un specialist britanic a explicat că partenerul femeii a fost extrem de dezamăgit după ce a aflat adevărul și a decis să își crească propriul copil, nu și pe fratele geamăn al acestuia, care are un alt părinte biologic.

Soțul mamei gemenilor a observat că aceștia arătau foarte diferit: unul dintre copii îi semăna foarte bine, în timp ce al doilea nu avea trăsături în comun cu tatăl său, scrie vice.com.

Astfel, el a un test ADN, iar rezultatul a confirmat suspiciunile acestuia: era tatăl biologic doar al unuia dintre gemeni. Bărbatul s-ar fi înfuriat când a aflat de infidelitatea soției sale, care a încercat inițial să ascundă totul susținând că acesta a falsificat rezultatul testului ADN. În cele din urmă, femeia nu a avut încotro și a recunoscut că a avut o aventură extraconjungală de o noapte.

Fenomenul gemenilor cu tați diferiți este extrem de rar și apare în urma “superfecundației heteropaternale”, atunci când două ovule sunt fertilizate de spermatozoizi care nu provin de la aceeași persoană sau când fecundarea fiecărui ovul are loc după două acte sexuale diferite.

“Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să existe o serie întreagă de evenimente care au loc în aceleaşi câteva ore. Femeia trebuie să aibă relaţii sexuale cu doi bărbaţi diferiţi într-un timp relativ scurt. Ambele raporturi sexuale trebuie să se întâmple în perioada ovulaţiei, în care să se producă două ovule în loc de una. Trucul este că femeia ar trebui să aibă relaţii sexuale cu doi bărbaţi în termen de 5 sau 6 ore”, a declarat Allan Pacey, un profesor de andrologie de la Universitatea din Sheffield, Marea Britanie.

×
Subiecte în articol: gemeni fenomen
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close