Antena 3 CNN Actualitate Inedit Asa poveste de dragoste mai rar - Ce a facut o femeie dupa o zi proasta la munca: "Era intr-o marti... stateam la masa si..."

Asa poveste de dragoste mai rar - Ce a facut o femeie dupa o zi proasta la munca: "Era intr-o marti... stateam la masa si..."

Asa poveste de dragoste mai rar - Ce a facut o femeie dupa o zi proasta la munca: "Era intr-o marti... stateam la masa si..."
22 Feb 2016   •   17:50

Un experiment desfăşurat de CNN face senzaţie pe internet, după de oameni simpli au fost rugaţi să lase un mesaj vocal prin care să povestească modul în care s-au îndrăgostit, dar şi cum le-a trecut iubirea printre degete. O femeie a povestit astfel despre cel mai îndrăzneţ gest făcut vreodată.

"Am avut o seară proastă la muncă, iar o prietenă mi-a spus să ieşim la restaurant să ne distrăm. Era într-o marţi, iar noi nu ieşeam în această zi, aşa că am zis să mergem. În timp ce stăteam la masă, l-am observat cum intră. Nu-l mai văzusem niciodată şi nu aveam nici cea mai mică idee cine este, dar am simţit că el este cel pe care îl aşteptam. Aşa că m-am ridicat, m-am dus la el şi i-am spus "Sărută-mă!". M-a sărutat, iar asta se întâmpla acum cinci ani. Acum suntem căsătoriţi, iar totul este perfect. Aceasta este povestea noastră de dragoste."

×
Subiecte în articol: dragoste gest femeie sarut
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close