Antena 3 CNN Actualitate Inedit Asistenta credea că familia fetiței nu vedea ce făcea ea zilnic, dar când mama s-a uitat mai atent, a înțeles totul. Nu a mai putut păstra tăcerea

Asistenta credea că familia fetiței nu vedea ce făcea ea zilnic, dar când mama s-a uitat mai atent, a înțeles totul. Nu a mai putut păstra tăcerea

Asistenta credea că familia fetiței nu vedea ce făcea ea zilnic, dar când mama s-a uitat mai atent, a înțeles totul. Nu a mai putut păstra tăcerea
Sursa foto: Foto: Facebook
09 Iun 2018   •   12:17

Shelby și Jonathan credeau că fiica lor în vârstă de doi ani, Sophie, suferă de alergii și au bănuit apoi că ar putea avea astm.

La spital, medicii au confirmat că micuța avea cancer. Chimioterapia i-a afectat capacitatea de a merge, vorbi de a-și folosi mâinile.

Iată ce a scris mama fetiței despre o asistentă din spital:

,,Te văd. Stau pe canapeaua asta cât e ziua de lungă. Te văd. Încerci din greu să treci neobservată de mine și de copilul meu. Încerci prin atâtea feluri să o ajuți să nu-i mai fie frică. Te văd ezitând când trebuie să îi dai tratamentul.

Văd toate acele brățări de plastic pe brațele tale și în jurul stetoscopului, fiecare este de la un copil pe care l-ai îngrijit și iubit. Te văd mângâindu-i căpșorul mic și chel, și învelind-o strâns. Te văd ținând în brațe mame triste care au primit veștile proaste.

Suni doctorul, farmacia, și pe alții, de câte ori e necesar pentru ca copilul meu să aibă ce îi trebuie când îi trebuie. Mă verifici pe mine la fel de des pe cât o verifici pe ea. Stai și mă asculți plângându-mă timp de zece minute, chiar dacă telefonul îți vibrează mereu și lista cu ce ai de făcut în acea zi e kilometrică”, potrivit abcnews.go.com.

 

×
Subiecte în articol: cancer asistenta
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close