Antena 3 CNN Actualitate Inedit Astrologul Cristina Demetrescu. Povestea lumânării care arde continuu de aproape 5 secole

Astrologul Cristina Demetrescu. Povestea lumânării care arde continuu de aproape 5 secole

Astrologul Cristina Demetrescu povestit pe pagina sa de socializare detalii interesante despre o lumânare care arde continuu de aproape 5 secole.

Astrologul Cristina Demetrescu. Povestea lumânării care arde continuu de aproape 5 secole
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    22 Aug 2022   •   20:29

Cristina Demetrescu a vizitat zilele acestea Catedrala Canterbury din Kent,  una dintre cele mai vechi și cele mai renumite biserici creștine din Anglia. Îndrăgitul astrolog a fost fascinat de un detaliu extrem de interesant despre care a vorbit într-una din postările sale.

"Lumânarea din imagine arde continuu din 1538, pe locul altarului lui Thomas Becket,  arhiepiscop de Canterbury,  martir și apoi Sfânt,  canonizat de Papa Alexandru III.

Altarul sau a fost distrus de vestitul Henric al VIII-lea, dar moartea i s-a tras cu 4 secole inainte,  de la disputele referitoare la drepturile bisericii catolice,  pe care le avea cu Henric al II-lea.  Din ordinul acestuia din urmă,  4 cavaleri au spart ușa Catedralei Canterbury și l-au asasinat pe Thomas Becket,  undeva în incintă,  nu sunt convinsă că pe locul lumânării", a scris Cristina Demetrescu pe pagina sa de Facebook.

sursa: Facebook/ Cristina Demetrescu

Horoscop Cristina Demetrescu. Zodia cu protecție divină în următoarea perioadă

Cristina Demetrescu a realizat previziunile astrologice pentru toată vara lui 2022. Iar veștile sunt extrem de bune pentru o anumită zodie.

"Este vorba despre nativii zodiei Gemeni care în acest final de vară sunt ajutați, protejați, stau foarte bine în cercul de cunoscuți, de prieteni, au oportunități. Au noroc, succes și sunt apreciați. Dar, Marte și mai ales Marte retrograd poate să-i facă un pic mai agitați.

Unii sunt activi și atunci este foarte bine că acest Marte le aduce atitudine, e bun poate pentru sportivi, dar pentru cei care consumă prea multă energie vorbind, s-ar putea să le aducă o imagine proastă, s-ar putea să-i bage în niște conflicte.

Tensiunea la Gemeni are legătură cu lipsa lor de expansivitate, adică, în momentul în care ți se pare că ai un blocaj, trebuie să încerci să devii mai expansiv puțin, pentru că expansiunea o testăm aproape zilnic atunci când vrem să citim altceva decât ne interesează pe noi, când vrem să purtăm o discuție, să aflăm ceva nou, să călătorim într-un loc nou, să înțelegem o religie despre care nu știm nimic, dar pe care o judecăm. Și această lipsă de expansiune s-ar putea ca pe ei să-i limiteze", a spus astrologul Cristina Demetrescu, în emisiunea Voi cu Voicu, realizată de MIrela Voicu.

Previziunile pe larg, în materialul video:

×
Subiecte în articol: Cristina Demetrescu
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close