Antena 3 CNN Actualitate Inedit Au adoptat copiii vecinei moarte de cancer deși erau săraci. Apoi, într-o zi, cineva a bătut la ușă

Au adoptat copiii vecinei moarte de cancer deși erau săraci. Apoi, într-o zi, cineva a bătut la ușă

Au adoptat copiii vecinei moarte de cancer deși erau săraci. Apoi, într-o zi, cineva a bătut la ușă
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
23 Mar 2017   •   17:13

Decizie incredibilă făcută de o familie săracă. Aceasta a decis să poarte de grijă celor trei copii ai vecinei, după ce aceasta a fost răpusă de un cancer la stomac.

Asta, deşi cuplu avea deja cinci copii. Gestul lor fantastic nu a rămas însă fără urmări. Povestea lor a ajuns la urechile jurnaliştilor de la un post local, care au decis să le schimbe viaţa.

Pentru câteva zile familia a fost cazată la hotel, ca să înceapă lucrările în casa lor. Sigur nu s-au limitat doar la un perete. Cei mai buni arhitecți și designeri au lucrat la transformarea spațiului pentru a face un locușor pentru fiecare, scrie realitatea.net.

Când familia a intrat în noua casă, toți au rămas șocați și fără cuvinte. Nici în visele cele mai îndrăznețe nu și-au putut imagina așa ceva. Copiii plângeau de fericire și nu se săturau să se bucure de noile dormitoare. Părinții erau încântați cât de funcțională și ergonomică a devenit casa lor.

 

×
Subiecte în articol: gest incredibil
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close