Au adoptat o fetiţă. Când tatăl a văzut mama naturală, şi-a dat seama că o întâlnise deja. ”E incredibil cum Dumnezeu a aranjat lucrurile”

de M.Z.    |    20 Mar 2017   •   11:40
Au adoptat o fetiţă. Când tatăl a văzut mama naturală, şi-a dat seama că o întâlnise deja. ”E incredibil cum Dumnezeu a aranjat lucrurile” Foto: pixabay.com

A adoptat o fetiţă de toată frumuseţea, dar nici prin gând nu i-a trecut că, în secunda în care o va întâlni pe mama ei biologică, va avea un șoc. Povestea următoare, deşi pare desprinsă din filmele SF, este cât se poate de reală, potrivit Realitatea.net.

Când Walt avea 10 ani, a avut un vis straniu: şi-a văzut fiica, undeva în viitor și știa că o va chema Chloe. Timpul a trecut, el s-a căsătorit, dar după mai multe tratamente medicale, Walt și soția nu au putut face un copil, așa că s-au gândit să adopte o fetiță de la tânără care care era însărcinată.

"Am vorbit vreo trei ore... La un moment dat, asistenta socială care ne însoţise a întrebat-o (pe tânăra însărcinată - n.r.) dacă a găsit un nume pentru fetiţă. Nu mică ne-a fost mirarea când tânăra ne-a spus că se gândise s-o numească pe fetiţă Chloe. Când am auzit-o, am izbucnit în lacrimi. Biata Alice, credea că nu ne place numele.", a povestit Annie, soția lui Walt.

"E incredibil cum Dumnezeu a aranjat lucrurile pentru noi, în cel mai mic detaliu", a spus Annie, bucuroasă.
 

Parteneri
x close