Antena 3 CNN Actualitate Inedit Au ajuns în fața altarului când mirele a luat-o brusc la fugă. Nimeni nu s-a așteptat însă să urmeze asta....

Au ajuns în fața altarului când mirele a luat-o brusc la fugă. Nimeni nu s-a așteptat însă să urmeze asta....

Au ajuns în fața altarului când mirele a luat-o brusc la fugă. Nimeni nu s-a așteptat însă să urmeze asta....
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Noi 2016   •   13:26

Cea mai frumoasă zi din viața unei mirese era pe punctul să se transforme în cel mai cumplit coșmar. ȘI asta pentru că, odată ajunsă cu partenerul său în fața altarului, bărbatul a luat-o la fugă.

Într-o clipă, toată lumea a împietrit de uimire și nu știa cum să reacționeze. Mai precis, bărbatul a anunțat că nu are verighetele pentru că le-a uitat.

Cu complicitatea preotului care a anunțat că nu poate exista o nuntă fără verighete, bărbatul a luat-o la fugă ca să recupereze. Însă, imediat ce a ieșit din biserică, pe un perete din faţa altarului a căzut un ecran pe de proiecţie pe care a început să ruleze un film, scrie Realitatea.

În imagini era chiar mirele, iar filmuleţul proiectat însuma, de fapt, aventurile prin care trecuse acesta pentru a recupera verighetele. S-a urcat la volanul unui tractor, a străbătut un câmp plin de oi şi, când a ajuns acasă, şi-a dat seama că nu are cheile...

În final, toată lumea a înțeles că a fost o ultimă farsă de burlac. Cea care s-a amuzat cel mai tare a fost însă mireasa.

×
Subiecte în articol: nunta
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close