Antena 3 CNN Actualitate Inedit Au apărut noi informații cutremurătoare despre fenomenele paranormale din Giurgiu. Din cer cad pietre din senin, iar în casa unei familii, lucrurile au început să se miște singure (FOTO)

Au apărut noi informații cutremurătoare despre fenomenele paranormale din Giurgiu. Din cer cad pietre din senin, iar în casa unei familii, lucrurile au început să se miște singure (FOTO)

Au apărut noi informații cutremurătoare despre fenomenele paranormale din Giurgiu. Din cer cad pietre din senin, iar în casa unei familii, lucrurile au început să se miște singure (FOTO)
Sursa foto: Foto: Giurgiuveanul
25 Aug 2017   •   12:37

Update: Noi informaţii cutremuratoare apar în cazul casei bântuite din Giurgiu. Oamenii spun că responsabil pentru fenomenele care se întâmplă de mai multe zile ar fi un minor cu puteri paranormale. Se pare că tânărul ar face obiectele din casă să se mişte şi tot el i-ar ataca cu pietre pe locatari, cu puterea minţii. Protecţia Copilului s-a autosesizat şi a deschis o anchetă în acest caz.

Știre inițială: De câteva zile, o familie din satul Naipu, comuna Ghimpaţi, județul Giurgiu, trăiește un adevărat coșmar. În casa lor s-au instalat mai multe fantome.

Când stau în casă, ziua, în mod inexplicabil, sunt trântite scaune, cad obiecte de veselă, se aprinde lumina. Când ies afară, mai ales noaptea, şi stau în curte, o ploaie de pietre se abate din senin asupra lor şi pe acoperişul casei în care locuiesc, scrie Girgiuveanul.

Oameni au cerut ajutorul Poliţiei şi al unui preot, dar lucrurile au rămas la fel şi nimeni nu a găsit nicio explicaţie pentru ceea ce se întâmplă! Poliţiştii sosiţi la faţa locului au stat trei ore şi au fost martorii aceloraşi evenimente paranormale. Au stat chiar la pândă să vadă cine aruncă cu pietre dar rezultatul a fost zero.

 

 

 

×
Subiecte în articol: paranormal fenomene paranormale
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close