Au auzit zgomote ciudate venind dintr-un tufiș. Când s-au apropiat au avut un adevărat șoc. Printre ierburi, au făcut o descoperire șocantă (FOTO)

16 Aug 2017   •   16:06
Au auzit zgomote ciudate venind dintr-un tufiș. Când s-au apropiat au avut un adevărat șoc. Printre ierburi, au făcut o descoperire șocantă (FOTO) Galerie foto (1) Foto: Pixabay.com

Descoperire șocantă făcută în provincia Sichuan, China. Mai mulți oameni au auzit zgomote ciudate dintr-un tufiș și s-au apropiat. Când au dat plantele la o parte au dat peste o fetiță nou-născută, care fusese abandonată.

Poliția a fost chemată la fața locului, iar în scurt timp anchetatorii au descoperit că micuța fusese abandonată de o tânără de doar 12 ani. Copila a fost dusă de urgență la spital, unde a primit îngrijiri fiind în afara pericolului, scrie Metro.co.uk.

Bunica adolescentei-mamă susține că nu a știut nicio clipă că nepoata ei este însărcinată. În plus, pentru că se simțea rău, fata a fost dusă la spital chiar în ziua în care a născut.

Fata a pretins că are nevoie la toaletă, însă a dispărut pentru 30 de minute, timp în care a născut și și-a abandonat copilul.

Parteneri
x close