Antena 3 CNN Actualitate Inedit Au crezut că vor da lovitura jefuind un restaurant. Au avut un șoc când au văzut cine se afla la mese

Au crezut că vor da lovitura jefuind un restaurant. Au avut un șoc când au văzut cine se afla la mese

Au crezut că vor da lovitura jefuind un restaurant. Au avut un șoc când au văzut cine se afla la mese
Sursa foto: Foto: pixabay.com
08 Iun 2016   •   21:03

Doi bărbați din Franța se pot considera cei mai ghinioniști hoți din lume, după ce au încercat să jefuiască un restaurant în care mâncau la acel moment 11 membri ai celei mai eficiente trupe anti-teroriste din Europa.

Înarmați cu o pușcă, cei doi bărbati au pătruns în restaurantul McDonald's din centrul comercial din Ecole-Valentin, Franța, scrie Mirror.

Primul a tras un foc de armă în aer și a amenințat persoanele aflate în local, în timp ce complicele său s-a îndreptat către casa de marcat pentru a lua banii.

Planul lor a fost dat peste cap de prezența la mese a 11 membri ai grupului de intervenție al Jandarmeriei Naționale (GIGN), o forță de elită formată din militari instruiți să intervină în special în cazuri de luare de ostatici.

Pentru a evita să pună în pericol alți clienti, jandarmii au asteptat ca jaful sa se incheie pentru a putea interveni, a declarat procurorul din Besancon, Edwige Roux-Morizot.

Bărbatul asupra căruia se aflau banii a fost prins după ce a căzut în timp ce fugea, iar cel de-al doilea a fost arestat după ce a fost împușcat în abdomen de jandarmi.

Ei se afla internati in spital si vor fi adusi in fata unui tribunal pentru a fi judecati pentru “atac armat" și “violente”, a precizat Roux-Morizot.

×
Subiecte în articol: Franta
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close