Antena 3 CNN Actualitate Inedit Au făcut un pact să se căsătorească dacă vor fi singuri la 50 de ani. Povestrea incredibilă a doi foști iubiți din liceu. „Totul a pornit ca o glumă”

Au făcut un pact să se căsătorească dacă vor fi singuri la 50 de ani. Povestrea incredibilă a doi foști iubiți din liceu. „Totul a pornit ca o glumă”

Au făcut un pact să se căsătorească dacă vor fi singuri la 50 de ani. Povestrea incredibilă a doi foști iubiți din liceu. „Totul a pornit ca o glumă”
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
06 Iun 2018   •   15:27

Kimberley Dean și Ron Palmer, din statul american Minnesota, s-au cunoscut, acum aproape 40 de ani, în liceul unde învățau. Au avut o relație timp de un an, după care fiecare a luat-o pe drumul său.

La câțiva ani distanță, fiecare dintre cei doi s-au căsătorit cu alte persoane. Căsătoria lui Ron a durat șapte ani. Kimberley a devenit mamă a două fete, Kayla și Konner, însă nici mariajul ei nu a rezistat, divorțând și ea în 1998.

Ron și Kimberley au păstrat însă legătura. „Ne simțim foarte confortabil împreună”, declară Kimberley, acum în vârstă de 51 de ani.

În toți anii de la despărțirea lor adolescentină și-au vorbit din când în când. În timpul unei coversații, când amândoi aveau peste 30 de ani, au făcut un pact: dacă la vârsta de 50 de ani nu aveau să fie căsătoriți, să-și unească destinele.

Însă în 2016, Kimberley a adus subiectul în discuție, la 37 de ani de când fuseseră iubiți.

„Am ezitat când mi-a propus, dar îmi dădeam seama că încă aveam sentimente unul pentru celălalt”, spune el.

În noaptea dintre 2016 și 2017, Ron a cerut-o de soție, iar ea a spus ”da”. S-au căsătorit la 1 iunie, respectând astfel pactul făcut cu muți ani în urmă.

„Totul a pornit ca o glumă și nici într-un milion de ani nu ne-am imaginat că vom ajunge să fim împreună, la momentul potrivit”, a spus Ron, potrivit minnesota.cbslocal.com.

×
Subiecte în articol: pact liceu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close