Antena 3 CNN Actualitate Inedit Au fost căsătoriți șaptezeci de ani iar ultima lor dorință i-a lăsat pe toți în lacrimi! Nimeni nu mai spera să-i mai vadă împreună!

Au fost căsătoriți șaptezeci de ani iar ultima lor dorință i-a lăsat pe toți în lacrimi! Nimeni nu mai spera să-i mai vadă împreună!

Au fost căsătoriți șaptezeci de ani iar ultima lor dorință i-a lăsat pe toți în lacrimi! Nimeni nu mai spera să-i mai vadă împreună!
Sursa foto: Foto: dailymail.co.uk
09 Mai 2017   •   10:02

O soție devotată, care a fost căsătorită cu soțul ei pentru șaptezeci de ani, a cerut să-i fie mutat patul de spital alături de cel al partenerului ei, astfel încât să-și poată petrece ultimele zile împreună, scrie Daily Mail.

Beatrice Whitehead, în vârstă de 87 de ani, se luptă cu cancerul osos de șase ani și, recent, a decis să refuze orice tratament suplimentar pentru boală.

Femeia a fost internată la spitalul Royal Bolton, din Greater Manchester, în urmă cu patru săptămâni și, la doar câteva zile mai târziu, soțul Bert Whitehead, în vârstă de 90 de ani, s-a îmbolnăvit și a fost și el internat.

Acum, cei doi le-au cerut cadrelor medicale să le alăture paturile și să fie lăsați să petreacă ultimele zile împreună.

Imaginile cu cei doi copii i-au impresionat pe medici și pacienți deopotrivă.

 

 

 

×
Subiecte în articol: spital cancer osos
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close