Antena 3 CNN Actualitate Inedit Au găsit un bărbat înecat într-un bazin din Vaslui și se pregăteau să-l ducă la morgă. Toți au rămas șocați când au văzut ce s-a întâmplat după 30 de minute. „E incredibil așa ceva!”

Au găsit un bărbat înecat într-un bazin din Vaslui și se pregăteau să-l ducă la morgă. Toți au rămas șocați când au văzut ce s-a întâmplat după 30 de minute. „E incredibil așa ceva!”

Au găsit un bărbat înecat într-un bazin din Vaslui și se pregăteau să-l ducă la morgă. Toți au rămas șocați când au văzut ce s-a întâmplat după 30 de minute. „E incredibil așa ceva!”
Sursa foto: Foto: Pixabat.com
22 Dec 2017   •   15:16

Medicii din Bârlad au fost martorii unui miracol cu trei zile înainte de naşterea Mântuitorului. Un bărbat care s-a înecat în piscina unui centru SPA a revenit la viață după 30 de minute. În urma investigaţiilor făcute de specialişti, bărbatul care s-a întors din morţi nu s-a ales cu sechele în urma incidentului nefericit.
 
Dumitru Şolcă, un bărbat de 68 ani, a fost găsit pe fundul bazinului de înot de la Centrul SPA din Bârlad. El avea recomandare de la medic pentru proceduri în bazin de înot (mişcări pentru recuperare), cu un antrenor specializat.

Bârlădeanul a intrat în bazin nesupravegheat, în timp ce kinetoterapeutul se schimba de haine, la vestiar. Bărbatul n-a mai avut răbdare să vină kinetoterapeutul şi a intrat în piscină, unde i s-a făcut rău. El a fost găsit de kinetoterapeut care l-a scos imediat şi a început să-i facă masaj cardiac şi respiraţie gură la gură, informează vremeanoua.ro.

Între timp, specialistul a sunat disperat la 112, iar un echipaj a ajuns de urgenţă. Bărbatul a fost resuscitat de asistentul Silviu Rugină, de pe Ambulanţa Bârlad şi inima a început să-i bată după 20 de minute de luptă a acestuia cu moartea. Ulterior, Dumitru a fost dus la spitalul bârlădean şi a rămas sub observaţie medicală, însă ca prin minune incidentul nu a lăsat sechele neurologice şi cardiace asupra bârlădeanului, potrivit aceleiaşi surse.

×
Subiecte în articol: miracol sărbători barbat morti bazin
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close