Antena 3 CNN Actualitate Inedit Au luat de la adăpost un câine bătrân, care s-a atașat imediat de ei. În ziua în care în care în familia lor a apărut un bebeluș au înțeles adevărul

Au luat de la adăpost un câine bătrân, care s-a atașat imediat de ei. În ziua în care în care în familia lor a apărut un bebeluș au înțeles adevărul

Au luat de la adăpost un câine bătrân, care s-a atașat imediat de ei. În ziua în care în care în familia lor a apărut un bebeluș au înțeles adevărul
Sursa foto: Foto: inspiremore.com
25 Mai 2017   •   15:39

Au luat un câine bătrân din adăpost pentru a-i oferi o nouă șansă, iar animalul s-a atașat enorm de ei.

Rocky avea 17 ani când a ajuns lângă Beth și Michael, iar femeia își amintește cum a fost impresionantă de animal, din prima zi în care l-a văzut. „Am văzut acea față cenușie, un câine slab și i-am spus soțului meu: Îl luăm. Nu puteam să-l las pe acel bătrânel să moară în cușcă”.

Iar faptul că Rocky a primit o nouă șansă, l-a făcut să fie extrem de recunoscător, aducându-le multă bucurie în viață, scrie inspiremore.com.

„A făcut ca viețile noastre să fie complete. Îi plăcea să danseze cu noi și să fie cu noi. Odată cu trecerea anului, a devenit din ce în ce mai greu pentru el să urce scările și să iasă la plimbări, așa că soțul meu îl căra în fiecare seară, astfel încât să poată dormi cu noi și în loc să ne plimbăm stăteam cu el la soare”, a povestit Beth.

Când Beth a rămas însărcinată, Rocky a avut mare grijă de ea. „Se purta foarte grijuliu cu mine. dacă nu mă simțeam bine, era mereu lângă mine”.

Când bebelușul Hazel a ajuns acasă, Rocky a început să îl miroase și să-și pună capul lângă el.

Doar că la câteva ore, animalul a început să se simtă rău. „Am chemat veterinarul în acea noapte, a plecat liniștit înconjurat de familie. Cuvintele nu pot descrie cât l-am iubit și încă ne este greu să ne obișnuim cu faptul că nu mai este aici”.

Cuplul crede că Rocky a luptat pentru viața sa doar ca să-și cunoască „surioara”.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close