Antena 3 CNN Actualitate Inedit Au mers la restaurant, dar au așteptat mai bine de o oră până a venit comanda. Când s-au uitat în jur, au realizat ce se întâmpla, de fapt. „Era frustrant”

Au mers la restaurant, dar au așteptat mai bine de o oră până a venit comanda. Când s-au uitat în jur, au realizat ce se întâmpla, de fapt. „Era frustrant”

Au mers la restaurant, dar au așteptat mai bine de o oră până a venit comanda. Când s-au uitat în jur, au realizat ce se întâmpla, de fapt. „Era frustrant”
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
28 Mar 2018   •   15:23

Makenzie și Steven Scultz, un cuplu din statul american Iowa, au mers la un restaurant, însă au avut parte de o servire nu tocmai bună. Au așteptat o oră până să primească mâncarea pe care au comandat-o.

La început, Makenzie și Steven au fost dezamăgiți de servire, însă în scurt timp au realizat că nu era vina chelnerului, care trebuia să servească singur la 12 mese și la bar. Cuplul a decis să lase bacșiș 100 de dolari, peste cei 66, cât a costat consumația lor din acea seară.

„Si noi am fost în locul tău. Plătim în avans”, au scris Makenzie și Steven Scultz pe nota de plată.

 „Servirea a fost teribilă. Am așteptat 20 de minute să ni se aducă apa și aproape o oră până s-au adus sushi. Oamenii din jur începuseră deja să râdă de noi – spuneau că așa ceva nu trebuie răbdat. Era frustrant. Și toate acestea, desigur, din cauza personalului insuficient ci nu a nepriceperii ospătarului. El singur servea întreaga sală și nici măcar o dată nu a vorbit urât cu clienții. Urmărind cum se apropie de fiecare masă și își cere scuze pentru întârziere, i-am atras și lui Steven atenția la ceea ce se întâmplă… Surprinzător, dar cândva eram și noi la fel… Eram ospătari… Noi am decis să facem o faptă bună pentru el, pentru că, mai mult ca sigur, învinuindu-l de servirea proastă, nimeni nu-i lasă bacșiș. Noi am plecat înainte ca el să vadă nota de plată”, potrivit today.com.

×
Subiecte în articol: restaurant comanda
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close