Antena 3 CNN Actualitate Inedit Au murit pe capete în reality-show-uri. Morți teribile ale concurenţilor din emisiunile de succes

Au murit pe capete în reality-show-uri. Morți teribile ale concurenţilor din emisiunile de succes

Au murit pe capete în reality-show-uri. Morți teribile ale concurenţilor din emisiunile de succes
Sursa foto: foto: Pixabay.com
24 Mai 2018   •   15:20

Cambodgia - În martie 2014 un concurent din cadrul reality-show-ului Koh-Lanta, versiunea celebrului ”Survivor”, a murit după ce a participat la o probă care se numea ”naufragiul”.

Deşi medicul emisiunii a reuşit să-l scoată din apă după câteva minute, concurentul a decedat în drum spre spital, potrivit Libertatea.

Doctorul Thierry Costa, 38 de ani, care răspundea de siguranţa celor implicaţi în reality-show s-a sinucis după 10 zile pentru că nu a suportat ideea că unul dintre concurenţi i-a murit în braţe.

Nigeria - În 2007, moare tot înecat tânărul Anthony Ogadje, 25 de ani, în timpul show-ului ”Gulder Ulitmate Search”.

Emisiunea consta în probe de rezistenţă în condiţii extreme iar Anthony era unul dintre cei mai bine pregătiţi fizic concurenţi. Reality-show-ula  fost întrerupt a doua zi

Peru - una dintre cele mai de succes emisiuni-concurs din Peru, ”Preţul adevărului”, a dus la moartea uneia dintre câştigătoare, pe nume Ruth Thalia Sayas, de doar 19 ani.

La proba finală, care i-a băgat în buzunar contravaloarea a 5.800 de dolari americani, Ruth a trebuit să dezvăluie cel mai mare secret al ei. Astfel ea a mărturisit în faţa iubitului că nu era secretară şi că de fapt se prostitua pe străzi. A doua zi după concurs, tânăra a fost găsită strangulată, iubitul ei fiind criminalul.
 

×
Subiecte în articol: reality show
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close