Antena 3 CNN Actualitate Inedit Au pierdut legătura timp de 50 de ani. Fiecare credea despre celălalt că a murit, dar ei erau vecini. Este emoționant modul în care s-au recunoscut

Au pierdut legătura timp de 50 de ani. Fiecare credea despre celălalt că a murit, dar ei erau vecini. Este emoționant modul în care s-au recunoscut

Au pierdut legătura timp de 50 de ani. Fiecare credea despre celălalt că a murit, dar ei erau vecini. Este emoționant modul în care s-au recunoscut
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    05 Iul 2017   •   20:37

Doi frați ajunși la bătrânețe au reușit să se regăsească după mai bine de 50 de ani, timp în care fiecare credea despre celălalt că nici mai este în viață, potrivit mirror.co.uk.

În realitate, Dennis Whiting (81 de ani) și sora lui Betty Glenville (79 de ani) locuiau chiar aproape, la o distanță de numai 16 kilometri, deși i-ai despărțit 54 de ani.

Fericitul eveniment s-a întâmplat după ce fiica bărbatului, Janet, a postat o fotografie cu tatăl ei pe un site local. Apoi, tânăra a primit mesaj din partea Elainei, care i-a spus că sunt verișoare. 

Până atunci, cele două femei nici nu știau una de existența celeilalte, însă așa au descoperit că părinții lor sunt frați și că au pierdut legătura în 1963, când Dennis Whiting avea 27 de ani și Betty Glenville, 25 de ani.

„Tatăl meu a mai avut un frate și două surori. Au pierdut legătura însă când mama lor a murit, în urmă cu 54 de ani. Tatăl meu a crezut că toate rudele sale sunt moarte”, a povestit Janet, fiica bărbatului în vârstă de 81 de ani.
 

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close