Antena 3 Actualitate Inedit Au plecat în vacanță. Le-a venit o notificare pe telefon cu imagini live din casa lor. Au încremenit

Au plecat în vacanță. Le-a venit o notificare pe telefon cu imagini live din casa lor. Au încremenit

10 Aug 2017   •   13:14
Au plecat în vacanță. Le-a venit o notificare pe telefon cu imagini live din casa lor. Au încremenit

Doi soți au plecat cu copiii în vacanță și au instalat o aplicație pe telefon pentru a vedea imagini în timp real din casa lor, în caz de pericol.

Dona împreună cu familia ei se afla la o distanță de casă de 200 de kilometri în vacanță, pe plajă. Sensorii de la camerele de supraveghere au detectat mișcare chiar din grădină și au primit o notificare pe telefon, scrie realitatea.net.

Cuplul a privit îngrozit la hoțul care a reușit să pătrundă în casa lor. Până să ajungă cumnatul ei, hoțul s-a făcut dispărut. Și nu a plecat cu mâna goală, ci cu verigheta soțului ei, bijuterii de aur și pașapoarte. 

Femeia a crezut la prima vedere că în grădina ei se află o fantomă. 

Înregistrările de pe telefonul mobil au arătat hoțul care a întrat prin spatele grădinii, a folosit o lanternă în casă și a plecat cu mai multe obiecte de valoare. Alarma casei l-a grăbit pe hoț să plece cât mai repede. 

Dona și-a anunțat cumnatul întâi și apoi poliția. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close