x close

Au pus un ciclist campion mondial să prăjească o felie de pâine cu puterea generată de el. Rezultatul a uimit pe toată lumea - VIDEO

08 Noi 2017   •   16:01
Au pus un ciclist campion mondial să prăjească o felie de pâine cu puterea generată de el. Rezultatul a uimit pe toată lumea - VIDEO Foto: Captura Youtube

Se spune că avem posibilitatea să generam curent electric pedalând intens la o bicicletă, însă lucrurile nu stau chiar așa în viața reală, iar dificultatea de a genera curent prin investirea unei cantități enorme de efort fizic a fost testată.

Robert Förstemann, campionul la ciclism de origine germană a acceptat provocarea de a prăji o felie de pâine cu energia rezultata din pedalare. Nu și-a imaginat niciodată că lucrurile pot fi atât de dificile.

Potrivit Daily Mail, pulsul i-a ajuns rapid la 175 de bătăi pe minut și în ciuda antrenamentului intens făcut de-a lungul anilor ciclistul a fost la un pas să nu mai poată respira.

După un efort supraomenesc pâinea a sărit din prăjitor.

”E incredibil cât de multa muncă trebuie sa depui să prăjești o felie de pâine. Acum știu. E o adevarată nebunie”, a marturisit sportivul. 

 

Citeşte mai multe despre:

ciclism experiment paine energie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati