Antena 3 CNN Actualitate Inedit Au salvat din sălbăticie un pui de animal, fără să știe cu ce au de-a face. Ce surpriză uriașă au avut după câteva săptămâni

Au salvat din sălbăticie un pui de animal, fără să știe cu ce au de-a face. Ce surpriză uriașă au avut după câteva săptămâni

Au salvat din sălbăticie un pui de animal, fără să știe cu ce au de-a face. Ce surpriză uriașă au avut după câteva săptămâni
Sursa foto: Foto: Antler Ridge Wildlife Sanctuary
02 Sep 2016   •   17:43

O creatură bizară, de mici dimensiuni, i-a pus pe jar pe îngrijitorii unui sanctuar pentru animalele sălbatice din New Jersey, SUA.

Oamenii au fost surprinși să descopere un pui de animal albicios care nu semăna cu nimic din ceea ce mai văzuseră în trecut. Pentru că nu au știut să-l identifice inițial, l-au botezat ”Micul Filbert”, scrie Mirror.

După câteva săptămâni de la găsirea lui, îngrijitorii au ajuns la concluzia că au de-a face cu un pui mai special de ... veveriță. Unul albinos, mai exact.

Pentru că se cunoaște faptul că albinoșii au vederea slabă, îngrijitorii nu i-au dat drumul în sălbăticie și au decis să-l crească ei pe Micul Filbert.

În plus, blănița lui albă, strălucitoare, l-ar face pradă sigură pentru vulturi, ulii, sau chiar vulpi, căci nu va putea niciodată să se camufleze în natură, susțin îngrijitorii lui.

Foto: Antler Ridge Wildlife Sanctuary

×
Parteneri
ANM anunţă un nou ciclon care ameninţă România
x close