Antena 3 CNN Actualitate Inedit Au tăiat burta unui crocodil de șase metri și au rămas de-a dreptul șocați de ce au găsit acolo

Au tăiat burta unui crocodil de șase metri și au rămas de-a dreptul șocați de ce au găsit acolo

Au tăiat burta unui crocodil de șase metri și au rămas de-a dreptul șocați de ce au găsit acolo
Sursa foto: Foto: captura video
05 Mar 2018   •   16:41

Localnicii dintr-un sat din East Kutai, Borneo, Indonezia, au făcut o descoperire de-a dreptul șocantă, după ce au tăiat burta unui crocodil de șase metri.
În urmă cu două zile, un localnic, Andi Aso Erang, 36 de ani, a dispărut, după ce se dusese la râul din apropierea casei pentru a strânge scoici. Când a văzut că bărbatul nu s-a întors, familia a dat alarma.

L-au găsit mutilat după două zile de căutări pe un dig. Când s-au apropiat au avut un șoc. Bărbatul avea trupul mutilat.

Atunci au înțeles că omul fusese atăcat de un crocodil, așa că sătenii s-au pornit la vânătoare. După jumătate de oră, l-au găsit  pe vinovat. Când l-au desfăcut au avut un șoc. În interior se afla mâinile bărbatului, dar și piciorul stâng.

„Mi-am căutat soțul cu ceilalți localnici. Am găsit o motocicletă pe drum și o pereche de sandale. Am simțit că ceva nu este în regulă. Am simțit că ceva s-a întîmplat când soțul meu nu a ajuns acasă. Nu mi-am închipuit că a fost mâncat de crocodil, nu mi-am imagnat că va muri așa”, a declarat soția bărbatului, potrivit Mirror.

 

 

×
Subiecte în articol: descoperire socanta
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close