Antena 3 Actualitate Inedit Au văzut o căprioară extrem de agitată la marginea unui drum național, așa că șoferii au cerut ajutorul autorităților. Toți au fost impresionați până la lacrimi când au înțeles adevărul

Au văzut o căprioară extrem de agitată la marginea unui drum național, așa că șoferii au cerut ajutorul autorităților. Toți au fost impresionați până la lacrimi când au înțeles adevărul

25 Iul 2018   •   15:41
Au văzut o căprioară extrem de agitată la marginea unui drum național, așa că șoferii au cerut ajutorul autorităților. Toți au fost impresionați până la lacrimi când au înțeles adevărul
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Au văzut o căprioară extrem de agitată la marginea unui drum național, așa că șoferii de teamă de a nu o călca au cerut ajutorul autorităților. 

Ce a urmat însă întrece orice imaginație. Toți cei prezenți au fost impresionați până la lacrimi. Chiar și jandarmii din Arad care au povestit incidentul pe pagina de Facebook.

„Un apel la 112 ne anunță că în apropierea drumului DN79A între localitățile Mânerău și Voivodeni, se află o căprioară, care a traversat de mai multe ori șoseaua, existând riscul de a fi acroșată de participanții la trafic.

Ajunși la fața locului, jandarmii au zărit o căprioară foarte agitată.

La vederea echipajului, aceasta i-a fixat pentru câteva secunde cu privirea, și cu ochii umezi, parcă încerca să le spună: " aici sub tufele acestea, se află puiul meu rănit, vă rog salvați-l", după care s-a retras în pădure.

Apropiindu-se, jandarmii au observat în șanțul de pe marginea drumului, ascuns într-un tufiș, un pui de căprioară rănit la piciorul din spate.

Fără să ezite aceștia, au luat imediat legătura cu SVSU Bocsig, care la scurt timp, au trimis un medic veterinar la locul indicat.

Sperăm că va putea fi salvat, și într-o zi îl vom zări din nou în sălbăticie alături de mama lui”.

 

×
Subiecte în articol: caprioara drum national

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close