Antena 3 CNN Actualitate Inedit Bolid de lux cu o apăsare de buton! Automatul care îți oferă mașini, nu gustări și sucuri

Bolid de lux cu o apăsare de buton! Automatul care îți oferă mașini, nu gustări și sucuri

Bolid de lux cu o apăsare de buton! Automatul care îți oferă mașini, nu gustări și sucuri
Sursa foto: Foto: Facebook/autobahnSg
17 Mai 2017   •   09:37

Un dealer auto din Singapore a creat un automat care îți oferă la o simplă apăsare de buton un bolid de lux, potrivit Daily Mail.

Autobahn Motors le oferă clienților bogați oportunitatea de a-și alege viitoarea mașină sport ca și cum și-ar alege o sticlă de suc dintr-un automat cu răcoritoare.

Cumpărătorul trebuie să plătească prețul enorm pentru bolidul dorit și după o simplă apăsare de buton, automatul îți oferă un  bolid de lux dintre cele pe care le are la vitrină. Poți alege din peste 60 de modele și totul se rezolvă în doar două minute.

Există desigur și un lift care ajută clientul interesat să-și aleagă mașina întrucât „automatul” este mare cât o clădire. Managerul general al Autobahn Motors a dedeclarat că ideea giganticului automat a fost menită să fie o soluție pentru puținele locuri de parcare în oraș, dar și o strategie de branding, pentru a se ridica deasupra competitorilor.

×
Subiecte în articol: masini singapore
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close