Antena 3 CNN Actualitate Inedit Avea 12 ani, când un vecin a răpit-o și a obligat-o să se mărite cu el. „M-a abuzat de cel puțin 200 de ori. Mă lega de pat”. După 28 de ani, femeia a dat detalii șocante despre coșmarul de atunci

Avea 12 ani, când un vecin a răpit-o și a obligat-o să se mărite cu el. „M-a abuzat de cel puțin 200 de ori. Mă lega de pat”. După 28 de ani, femeia a dat detalii șocante despre coșmarul de atunci

Avea 12 ani, când un vecin a răpit-o și a obligat-o să se mărite cu el. „M-a abuzat de cel puțin 200 de ori. Mă lega de pat”. După 28 de ani, femeia a dat detalii șocante despre coșmarul de atunci
26 Ian 2019   •   12:07

Avea doar 12 ani, când un vecin a răpit-o, a violat-o și a obligat-o să se mărite cu el. 

Tot ce își mai amintește Jan Broberg era că Robert Berchtold, cu 30 de ani mai mare ca ea, vecin și prieten de familie, i-a dat o pastilă înainte de a o urca în mașină.

Apoi pentru ea au început doi ani de coșmar. A fost forțată să se mărite cu el și abuzată sexual de cel puțin 200 de ori. În plus, în tot acest timp, părinții erau spălați pe creier de bărbat ca să-l oprească. 

Totul a început, după ce acesta le spusese părinților să-i dea voie să doarmă cu ea pentru „terapie”, încât susținea că a fost abuzat pe când era copil și doar așa se putea trata. Însă timp de șase săptămâni, s-a folosit de această șansă și a molestat-o pe copilă, drogând-o și răpind-o. 

A obligat-o să se mărite cu el, dar abuzurile au continuat, până când a fost prins și Jan dusă acasă. Însă, la scurt timp, pedofilul a răpit-o din nou, după ce părinții l-au iertat și l-au primit cu brațele deschise. 

Povestea femeii a ajuns subiect de documentar, prezentat de Netflix în seria „ Abducted in Plain Sight”.

„Era ca un al doilea tată pentru mine și mă simțeam ca și cum aș fi unul din copiii săi. Îl iubeam și aveam încredere în el”, povestește acum Jan, 56 de ani. Femeia își mai amintește că într-o noapte avea „pantalonașii la glezne”, iar Berchtold stătea lângă ea și o mângâia, scrie The Sun.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close