Antena 3 CNN Actualitate Inedit Avea doar 16 ani când a fost violată de o bandă. După 25 de ani, a spus adevărul. Ce s-a întâmplat în acea cumplită noapte

Avea doar 16 ani când a fost violată de o bandă. După 25 de ani, a spus adevărul. Ce s-a întâmplat în acea cumplită noapte

Avea doar 16 ani când a fost violată de o bandă. După 25 de ani, a spus adevărul. Ce s-a întâmplat în acea cumplită noapte
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
07 Apr 2019   •   18:44

Avea doar 16 ani când a fost violată de o bandă, în timp ce se ducea la o petrecere de Crăciun. După 25 de ani, femeia și-a făcut curajul de a povesti ce i s-a întâmplat în acea cumplită noapte. 

S-a întâmplat în Burnie, Tasmania. Leia și-a făcut curaj abia acum pentru că liderul bandei care a atacat-o atunci, Geoffrey Michael Haywood, a murit la 51 de ani.

„Am așteptat 25 de ani să-mi spun povestea. La fiecare Crăciun retrăiesc ce mi s-a întâmplat”, a povestit femeia pentru news.com, în vârstă acum de 41 de ani.

În noaptea atacului, Leia s-a urcat într-o mașină 4x4 pentru a ajunge la o petrecere. Înăuntru erau cinci bărbați, pe doi dintre ei îi cunoștea: șoferul și un pasafer, Glen, care îi era prieten. 

„Petrecerea era în drum și mergeam în aceeași direcție, așa că mi s-a părut că era bine”, a povestit fata. Însă în mașină, erau și trei bărbați pe care adolescenta de atunci nu-i cunoștea. 

„Stăteam în spate, dar când am ajuns la casă, mașina nu s-a oprit. Am avut un gol în stomac”. Atunci unul din bărbații necunoscuți a spus: „ar trebui să sărim toți pe ea”.

„Glen a deschis ușa și mi-a spus să ies din mașină și să fug”, spune Leia. 

Prietenul ei a fost dat jos din mașină și bătut, în timp ce Leia se ruga de șofer să nu-i lase pe bărbați să o violeze.

După ce violul s-a sfârșit, Michael Haywood a forțat-o să-și sape propriul său mormânt: „Pentru că nu vei spune nimănui despre asta”.

×
Subiecte în articol: viol violata
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close