Antena 3 CNN Actualitate Inedit Bănuia că soțul său îi este infidel, așa că i-a întins o cursă. Ce a urmat a fost cu totul neașteptat pentru femeie (VIDEO)

Bănuia că soțul său îi este infidel, așa că i-a întins o cursă. Ce a urmat a fost cu totul neașteptat pentru femeie (VIDEO)

Bănuia că soțul său îi este infidel, așa că i-a întins o cursă. Ce a urmat a fost cu totul neașteptat pentru femeie (VIDEO)
Sursa foto: Foto: captura video
08 Noi 2017   •   16:13

Bănuia că soțul ei său îi este infidel, așa că a decis să îi întindă o cursă pentru a-i testa fidelitatea, cu ajutorul showului „To Catch a Cheater”.

Însă femeia nu se aștepta nicio clipă la ce avea să urmeze.

Bărbatul, deși făcea parte din organizația Martorii lui Iehova, a primit cu ușurință invitația unei femei de a intra în casă. Tânăra care era o actriță plătită a început să flirteze cu el, iar la scurt timp a dispărut și s-a îmbrăcat într-o ținută mai lejeră.

Soțul infidel a spus că poate e cazul să plece, însă când femeia a închis ușa, bărbatul a început să se dezbrace, pregătit fiind pentru o partidă fierbinte de amor.

În tot acest timp, soția sa își urmărea soțul Live și a cedat nervos văzând cât de ușor partenerul său de viață a cedat tentației.

 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close