Antena 3 CNN Actualitate Inedit Emoţionant! Un bărbat care a fost decapitat intern, dansează pentru prima oară cu soţia lui - VIDEO

Emoţionant! Un bărbat care a fost decapitat intern, dansează pentru prima oară cu soţia lui - VIDEO

Emoţionant! Un bărbat care a fost decapitat intern, dansează pentru prima oară cu soţia lui - VIDEO
15 Oct 2015   •   13:10

La şase ani după ce a rămas paralizat în urma unui oribil accident rutier, Joel Jackson s-a bucurat în sfârşit de "dansul mirilor", alături de soţia lui, Lauren. 

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu doi ani, după ce Joel a păcălit moartea şi a supravieţuit unui accident de maşină care l-a lăsat cu răni atât de grave încât a fost efectiv decapitat intern, capul său fiind separat de coloana vertebrală. Când iubiţii din liceu s-au căsătorit în 2013, Lauren i-a spus soţului ei că atunci când va putea merge "vreau să dansezi cu mine". 

Ei, bine, dorinţa ei s-a îndeplinit de curând, când, în timpul unei şedinţe de terapie şi cu ajutorul unui ham zero-gravitaţional, Joel, în vârstă de 26 de ani, s-a ridicat în picioare pentru prima oară de la accident. 

"Dacă eram o plângăcioasă, aş fi fost zăpăcită complet. Dar eram uluită. Era unul din acele momente în care rămâi fără aer. Nu mă puteam opri din a spune: Doamne, ce înalt eşti! Uitasem cât de înalt era, după atâţia ani", a declarat Lauren. 

Profitând de moment şi cu ajutorul personalului de la spital, cuplul a decis să marcheze momentul ridicării în picioare şi cu primul dans oficial în calitate de soţ şi soţie. Astfel, cei doi au oferit un moment extrem de emoţionant pe melodia "I'll Be", a lui Edwin McCain. 



Experţii spun că accidentul din 2009 ar fi trebuit să îl omoare pe Joel - acesta fiind decapitat intern, având o dublă fractură de mandibulă, fractură pelviană, precum şi leziuni ale trunchiului cerebral. El a fost însă plasat în comă indusă şi s-a luptat. LA două săptămâni după accident a suferit o operaţie prin care capul şi coloana vertebrală i-au fost unite cu ajutorul unei tije de oţel. 

Doctorii au avertizat că sunt şanse minime de recuperare, însă Joel a sfidat aşteptările, iar în septembrie 2013 s-a căsătorit cu Lauren. Cei doi se pregătesc acum să se mute în prima lor casă şi strâng bani pentru a cumpăra un loc care să vină în ajutorul nevoilor lui Joel,

×
Subiecte în articol: decapitat
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close