Antena 3 CNN Actualitate Inedit La naștere i-au spus mamei sale să îl lase să moară. Ce face acum, după 40 de ani de viață

La naștere i-au spus mamei sale să îl lase să moară. Ce face acum, după 40 de ani de viață

La naștere i-au spus mamei sale să îl lase să moară. Ce face acum, după 40 de ani de viață
13 Mai 2016   •   12:59

La nasterea, mamei sale i s-a spus sa il lase sa moara pentru ca mai mult se va chinui. Insa, femeia nu i-a rapit sansa de a trai, iar acum barbatul a scris o carte despre viata lui.

Claudio a intrecut asteptarile tuturor si a supravietuit, desi s-a nascut cu o boala cumplita, artrogripoza, in urma careia s-a ales cu memebrele deformate. Capul il are intors pe spate, picioarele deformate, iar mainile aproape lipite de piept si nu si le poate folosi.

Cu toate aceste obstacole, Claudio nu s-a lasat invins si a invatat sa traiasca. Dupa mai multe incercarcari, acum, Claudio poate sa scrie tinand un pix intre dinti si isi foloseste gura ca sa scrie. Asa ca a decis sa scrie o carte si chiar a facut un curs de contabilitate si ofera discursuri motivationale la diverse evenimente, conform Daily Mail.

Acum, brazilianul a lansat prima carte, 'El mundo esta a contramano' (The world is the wrong way around), inspirata de viata lui si incercarile traite.

Cand s-a nascut, doctorii i-au spus mamei sale ca mai bine il lasa sa moara de foame ca sa nu il lase sa se chinuie o viata. "Oamenii mi-au spus ca bebelusul meu va muri pentru ca abia putea sa respire la nastere. Doctorii chiar mi-au sugerat sa il las sa moara de foame" a povestit mama acestuia.

Claudio a spus ca ii place sa invete cat mai multe, ca sa nu depinda intotdeauna de cineva. "De cand eram mic, mi-a plactu sa invat cate ceva, nu imi place sa depind in totalitate de altii. Acum, am invatat contabilitate, fac cercetare pentru clienti si consultare" a declarat barbatul.

Lansarea cartii sale a avut loc Muzeul de Arta din Sao Paolo, in Brazilia, tara sa natala.

Sursa: stirileprotv.ro

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close