Antena 3 CNN Actualitate Inedit Bărbatul a fost resuscitat timp de șase ore. În cele din urmă, medicii l-au declarat mort. După 21 de minute, o asistentă a observat ceva

Bărbatul a fost resuscitat timp de șase ore. În cele din urmă, medicii l-au declarat mort. După 21 de minute, o asistentă a observat ceva

Bărbatul a fost resuscitat timp de șase ore. În cele din urmă, medicii l-au declarat mort. După 21 de minute, o asistentă a observat ceva
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
25 Mar 2019   •   10:48

Bărbatul se afla în mașină cu soția lui, când brusc i s-a făcut rău. Femeia a fost cea care a reușit să îl ajute să nu își înghită limba în timpul crizei. Tot ea a fost cea care a cerut ajutor.

Paramedicii sosiți la fața locului au declarat că Joao Araujo, un poștaș din Gloucester, în vârstă de 48 de ani, a suferit un infarct și l-au transportat de urgență la Spitalul Gloucestershire Royal.

Doar că după șase ore de injecții și resuscitări, doctorii au ajuns la concluzia că nu mai pot face nimic pentru bărbat. L-au pronunțat mort în jurul orei 4 pm. Se întâmpla în luna aprilie 2009.

Doar că în drum spre morgă, o asistentă a observat că bărbatul mișcă, scrie The Sun. Se întâmpla la 21 de minute după pronunțarea decesului.

Medicii nu găsesc o explicație pentru ceea ce i s-a întâmplat, dar testele au arătat că circulația sângelui a revenit spontan în inima bărbatului. Deși, familiei i s-a spus că omul va avea leziuni permanente cerebrale din cauza celor 21 de minute în care creierul nu a fost oxigenat, Joao s-a întors la muncă la trei săptămâni după incident.

Acum bărbatul este cunoscut ca „Miracle Man”.

Joao Araujo și-a dezvăluit abia recent povestea și recunoaște despre întoarcerea sa din morți: „M-a schimbat.  Spun mulțumesc că sunt în viață, că am un job. Îmi prețuiesc familia și prietenii”.

 

 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close