Antena 3 CNN Actualitate Inedit Bărbatul a postat un mesaj disperat în care își scotea la vânzare mașina. Toți au fost extrem de emoționați când au aflat motivul din spatele gestului său

Bărbatul a postat un mesaj disperat în care își scotea la vânzare mașina. Toți au fost extrem de emoționați când au aflat motivul din spatele gestului său

Bărbatul a postat un mesaj disperat în care își scotea la vânzare mașina. Toți au fost extrem de emoționați când au aflat motivul din spatele gestului său
02 Mai 2019   •   16:26

Bărbatul a postat un mesaj disperat pe Facebook în care anunța că își scoate la vânzare mașina. 

Nimănui nu i-a venit să creadă când s-a aflat motivul disperat care l-a determinat pe bărbat să facă asta. Voia să își salveze câinele.

Randy Etter și câinele său, Gemini, sunt împreună de când patrupedul era doar un pui. Au trecut doi ani de atunci, iar cei doi sunt cei mai buni prieteni. Se iubesc mult și își fac zilele mai frumoase.

Recent, Randy a aflat că poate să-și piardă câinele, așa că a vrut să facă tot posibilul să nu se întâmple asta. 

Într-o zi animalul a înghițit ceva, iar în scurt timp a început să se simtă rău. „Mi-am pierdut jobul, ducându-mă atât de des la veterinar și aveam impresia că nu pot să îl ajut la timp. A fost cel mai îngrozitor lucru cu care m-am confruntat”, a povestit bărbatul, potrivit thedodo.com.

În final, un veterinar i-a confirmat că Gemini avea un blocaj și că avea nevoie de o operație chirurgicală, ceea ce l-ar fi costat 4.500 de dolari, bani pe care Randy Etter nu îi avea. Cum să-și piardă câinele nu era o opțiune, a decis să își scoată mașina la vânzare. 

„Voi cheltui toți banii de pe mașină pentru operația lui. Aș fi devastat să-mi pierd cel mai bun prieten”. Un prieten i-a împrumutat 2000 de dolari, iar o asociație i-a sărit în ajutor și i-a mai dat 3.000 de dolari”.

Acum animalul este în perioada de recuperare și pare să se simtă mult mai bine. 

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close