Antena 3 CNN Actualitate Inedit Bărbatul abia murise când ceva inedit s-a întâmplat. Ce decizie bizară a luat familia sa

Bărbatul abia murise când ceva inedit s-a întâmplat. Ce decizie bizară a luat familia sa

Bărbatul abia murise când ceva inedit s-a întâmplat. Ce decizie bizară a luat familia sa
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
11 Feb 2017   •   10:27

O familie din Texas, SUA, a stârnit zâmbete, publicând un anunț funerar deloc elogios despre ruda decedată.

Când a murit, Leslie Ray Charping, din Galveston, nu se aștepta să ajungă celebru, postum. Însă familia a preferat să fie brutal de sinceră în necrologul publicat pe site-ul firmei de pompe funebre Carnes.

Astfel, rudele scriu că el a trăit 75 de ani, „cu 29 de ani mai mult decât se aștepta și cu mult mai mulți decât merita”.

„De tânăr, Leslie a devenit rapid un model de părinte rău, combinat cu o boală psihică și cu o dedicare totală spre a bea, a se droga, a merge la femei și a fi permanent agresiv”, scriu rudele deloc îndoliate.

„Pasiunile lui Leslie erau a-și abuza familia, a le grăbi animalelor de companie drumul spre rai și pescuitul, la care era cu mult mai puțin competent decât la celelalte. După moarte, Leslie nu va fi regretat decât pentru ce nu a făcut niciodată: să fie un soț iubitor, tată și bun prieten. Nu va avea loc nicio slujbă religioasă, nicio rugăciune pentru pacea eternă nu va fi rostită și nu se va auzi nicio scuză din partea familiei pe care a torturat-o. Trupul neînsuflețit va fi incinerat și cenușa va fi păstrată în grajd, până ce Ray, măgarul familiei, va termina de ros bârnele de lemn.

Decesul lui Leslie demonstrează că și răul moare”, se mai arată în necrolog.

 

×
Subiecte în articol: înmormântare incinerare
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close