Antena 3 CNN Actualitate Inedit Bărbatul, care susține că a călătorit în timp, spune că știe ce vor mânca oamenii în 2075

Bărbatul, care susține că a călătorit în timp, spune că știe ce vor mânca oamenii în 2075

Un bărbat care pretinde că este călător în timp s-a decis să ne arate nouă - oamenilor din 2020 - ce mănâncă urmașii noștri din 2075, într-o nouă încercare de a demonstra că ne vizitează cu adevărat din viitor.

Bărbatul, care susține că a călătorit în timp, spune că știe ce vor mânca oamenii în 2075
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
17 Ian 2020   •   14:06

„Călătorul în timp”, cunoscut sub numele de Kasper, a fost intervievat de Apex TV - un canal tv online dedicat iubitorilor de SF și fenomene paranormale - unde a spus anterior că în 2063 va fi o inundație uriașă.

„Din cauza încălzirii globale din întreaga lume - ghețarii polari se topesc și inundă coastele Statelor Unite și ale mai multor țări din lume”, a explicat Kasper în interviu.

„Fiind din viitor, am multe informații șocante să vă spun, dar este greu să comunic un astfel de detaliu", a spus Kasper, făcând referire la presupusa inundație majoră din 2063.

„Sunt, totuși, încântat să vă arăt unele dovezi... Este bine că vă pot arăta dovezi reale din viitor. O să vă arăt mâncare, mâncarea din viitor. Mâncarea din anul 2075", spune el în timp ce arată la cameră un borcan mic plin cu biluțe albe care seamănă izbitor cu cele din polistiren:

„Nu vă pot spune prea multe. Ceea ce vă pot spune este că aceastea sunt capsule individuale și una echivalează cu hrana pentru o zi”, scrie digi24.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close