Bărbatul plângea în mașină fără oprire, când a fost tras pe dreapta de polițist. Era panicat pentru că și-a dat seama că are și actele expirate. Ce i-a făcut omul legii l-a lăsat fără cuvinte

13 Noi 2019   •   00:05
Bărbatul plângea în mașină fără oprire, când a fost tras pe dreapta de polițist. Era panicat pentru că și-a dat seama că are și actele expirate. Ce i-a făcut omul legii l-a lăsat fără cuvinte Galerie foto (1) Foto: Pixabay.com

Bărbatul plângea în mașină fără oprire, când a fost tras pe dreapta de polițist. Era panicat pentru că și-a dat seama că are și actele expirate. Ce i-a făcut omul legii l-a lăsat de-a dreptul fără cuvinte. 

Hayden Carlo are 25 de ani și muncește din greu să le asigure copiilor săi hrană. În acea zi, plângea pentru că nu știa dacă are suficienți bani pentru a le asigura hrană și cele necesare. 

Când a văzut că este tras și pe dreapta a simțit că tot cerul a căzut pe el. Polițistul l-a întrebat de ce nu și-a rezolvat problema cu actele, iar atunci bărbatul a mărturisit că pur și simplu nu a avut suficienți bani deoarece trebuia să își hrănească copiii în fiecare zi.

În scurt timp, polițistul i-a întins o hârtie și a plecat. Hayden Carlo a crezut că este o amendă, dar când s-a uitat mai bine a încremenit: era o bancnotă de 100 de dolari, scrie godtube.com.

 

Parteneri
x close